Zeven vette jaren
Image default
Huishoudelijk

Warm water dankzij een elektrische boiler

Kies je voor een elektrische boiler? Dan kies je voor een veelzijdig apparaat. Een elektrische boiler levert namelijk warm water in de keuken, de wasbak, de douche en in bad. De inhoud van een elektrische boiler is minimaal 30 liter. Elektrische boilers die ook warm water leveren voor in bad hebben doorgaans een inhoud van meer dan 100 liter. Om een bad van voldoendewarm water te kunnen voorzien moet immers veel water op temperatuur worden gehouden.

Natuurlijk kies je voor een energiezuinige elektrische boiler

Elektriciteit wordt steeds duurder. Natuurlijk wil je geen onnodig hoge energierekening. Bedenk dat een elektrische boiler heel wat energie kan gebruiken. Moderne elektrische boilers worden gelukkig steeds energiezuiniger. Kies ook voor een energiezuinige elektrische boiler. Let dus niet alleen op de laagste aanschafprijs. Een duurdere boiler heeft vaak lagere verbruikskosten.
Door een efficiënt werkende energiezuinige elektrische boiler aan te schaffen kun je heel wat euro’s besparen. Kiezen voor een energiezuinige elektrische boiler is dus zeker het overwegen waard. Het zijn boilers met een energielabel A of B. DAT elektrische boilers hebben allemaal energielabel A of B. Je kunt dus overwegen om een boiler van dat merk aan te schaffen.

Warm water op de camping of op de boot

Mensen willen niet alleen over warm water beschikken in hun eigen huis. Ze willen ook over warm water kunnen beschikken op bijvoorbeeld de camping, in het tuinhuis of op de boot. Op die plaatsen is vaak een beperkt vermogen beschikbaar. Soms is er niet voldoende energie beschikbaar om een elektrische boiler van energie te voorzien. Kies daarom voor een DAT elektrische boiler. Waarom? Omdat DAT elektrische boilers voorzien zijn van een keuzeschakelaar. Met die keuzeschakelaar kunnen ze ingesteld worden op 800, 1200 of 2000 W. Dat maakt deze elektrische boilers geschikt om ook te gebruiken op plaatsen waar niet veel vermogen aanwezig is. Met de keuzeschakelaar kiezen voor 800 of 1200 W heeft wel een nadeel. Bij een laag vermogen wordt de opwarmtijd van het water natuurlijk langer. Wil je toch graag verzekerd zijn van warm water? Dan kun je overwegen om een boiler met een groter volume (liters) aan te schaffen. DAT elektrische boilers hebben een inhoud van 30, 50, 80 of 100 liter.

Als u alles wilt weten over elektrische boilers van het merk DAT. Kijk dan eens op deze link.

 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers