Zeven vette jaren
Image default
Bedrijven

Piekerpoli is er voor mensen die piekeren

Het kan voorkomen dat er een moment komt in uw leven waarbij u behoefte gaat hebben aan een psycholoog. Het kan een werk gerelateerd probleem zijn. Of u kunt verschijnselen tonen van een burn-out. Heeft u persoonlijke problemen, ook dan kan een psycholoog van goede dienst zijn. Persoonlijke problemen kan namelijk de bron zijn van veel andere problemen, zoals sociale angst. Als u daarom wel eens goede psycholoog Amsterdam opzoekt, dan komt u waarschijnlijk uit op de site van Piekerpoli. Er zijn momenteel Piekerpoli’s in 8 steden en er wordt gestreefd naar een landelijke dekking. De Piekerpoli is er voor iedereen die in welke mate dan ook last heeft van piekeren. Bij de Piekerpoli wordt u op discrete wijze geholpen door therapeuten die zich gespecialiseerd hebben in het helpen bij piekerproblemen. Behandelingen zijn niet standaard, maar worden op maat gemaakt, op basis van uw situatie. Geen lange ingewikkelde trajecten, maar oplossingsgerichte sessies, gecombineerd met oefeningen om thuis te doen en duidelijk van tevoren afgesproken doelen.

In Amsterdam Oost kunt u terecht bij de praktijk van psycholoog Francine Wong Loi Sing-Witz. De huiselijke praktijk van Francine kunt u terecht voor therapie, psychische hulp en gesprekken. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als u met de auto komt, kunt u voor de deur (betaald) parkeren. De snelweg ligt op enkele minuten rijden.

Francine heeft meerdere specialisaties. Ze kan u helpen bij een negatief zelfbeeld, stress, burn-out en een verstoorde werk-privé balans. Ook is ze specialiseert in het verrichten van EMDR therapie. Als u dus opzoekt EMDR therapie Amsterdam, ook dan kunt u terecht bij Francine. Een geprotocolleerde vorm van therapie voor de gevolgen van een psychotrauma. EMDR (eye movement desensitization and reprocessing) is therapie die mensen in staat stelt te genezen van de symptomen en emotionele stress, die het gevolg zijn van verstorende levenservaringen. Kijkt u gerust op de site voor meer informatie.

https://piekerpoli.nl/