Zeven vette jaren
Image default
Bedrijven

OneKappers is het beste wat jou haar kan overkomen!

Is jou haar weer toe aan een knipbeurt? Maar wil je dit keer meer dan alleen een knipbeurt voor je haar? Als je kappers in Delft of goede kapper Delft zult opzoeken, zul je hoogstwaarschijnlijk bij OneKappers uitkomen! Tijdens een van onze behandelingen zul je merken dat we ruim de tijd nemen om écht naar je haar te kijken en je te voorzien van een uitgebreid advies. We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten zoals KEVIN.MURPHY en Moroccanoil. Deze producten laten we je graag ervaren tijdens een fijne was massage, zodat je niet alleen met een fantastische coupe, maar ook heerlijk ontspannen de salon verlaat.

Kevin heeft als Australische kapper de beach look uitgevonden. Hij deed veel modeshows en fotoshoots en was ontevreden met de producten die hij daarvoor gebruikte. Het haar van de modellen voelde niet meer aan als zacht, gezond haar, en was daarom moeilijk om mee te werken. Hij liet zich inspireren door de huidverzorging, en ontwikkelde zijn eigen lijn.

Wij hebben als Kevin Murphy Session Salon alle producten in de salon, en onze stylisten kunnen je een uitgebreid persoonlijk advies geven over wat het beste werkt voor jouw haar. Ook werken wij uitsluitend met de kleurproducten van Kevin Murphy Color me. Deze kleuringen zijn PPD-vrij en zonder ammonia. Ze zorgen bovendien voor een waanzinnige glans en een niet te evenaren houdbaarheid! Alle producten kunnen volledig gepersonaliseerd worden en stemmen we op jouw specifieke wensen af.

We verkopen in de salon alle haarproducten van Moroccanoil en hebben zelfs uitgebreid met producten van de huidverzorgingslijn. Alle producten van Moroccanoil zijn voorzien van een flinke dosis arganolie die rijk is aan antioxidanten en je haar intensief verzorgt. Hierdoor zul je merken dat je haar zacht, glanzend, en zichtbaar sterker wordt. Onze stylisten volgen regelmatig trainingen bij Moroccanoil. Ze zijn dus helemaal op de hoogte en kunnen je vertellen welke producten het best bij jou passen.

https://www.onekappers.nl/