Zeven vette jaren
Auto’s en Motoren

VW onderdelen? Paruzzi!

Als uw VW Kever een nieuwe motor nodig heeft, dan wilt u wel graag een motor van hoge kwaliteit. Het kan lastig zijn om een plek te vinden waar u een betrouwbare, goede motor kunt kopen. Gelukkig hoeft u niet verder te zoeken, want Paruzzi is de specialist als het aankomt op onderdelen voor klassieke Volkswagens. Bij ons kunt u terecht voor een gereviseerde Kever motor, die wij speciaal voor u op maat maken. Zo weet u zeker dat uw Kever weer een poosje vooruit kan.

Paruzzi webwinkel

Paruzzi is bijna 30 jaar geleden opgericht en beschikt inmiddels over een mooie, ruim opgezette showroom in Yerseke. Daarnaast kunt u terecht op onze website, waar ons gehele assortiment terug te vinden is. Alle onderdelen zijn verdeeld in verschillende categorieën, zodat u snel het gewenste onderdeel kunt vinden. Ook kunt u zoeken op artikelnummer om een specifiek onderdeel in een paar klikken te bestellen. Op onze website is verder veel informatie te vinden die handig kan zijn voor u als Volkswagen liefhebber. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in het Paruzzi magazine, voor technische informatie en montage-instructies. Ook hebben we een catalogus waarin alle onderdelen weergegeven zijn.

Hulp bij montage

Bij Paruzzi hebben we een grote passie voor klassieke Volkswagens en delen wij graag onze kennis met u. We kunnen u advies geven over het monteren of installeren van onderdelen. Of het nu gaat om Kever velgen of koplampen voor uw Volkswagen bus, met onze hulp heeft u ze zo bevestigd. Bent u opzoek naar een specifiek onderdeel en kunt u het niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u aan het juiste onderdeel kunnen helpen. Ook verwelkomen we u graag in onze showroom, waar u uitgebreid rond kunt kijken.

https://www.paruzzi.com/