Zeven vette jaren
Dienstverlening

Zorgverzekering voor flexwerkers

Komt u vanuit het buitenland een bepaalde periode in Nederland werken? Dan zijn er verschillende dingen waarmee u rekening dient te houden. Zo is het belangrijk dat u een zorgverzekering afsluit, zodat u gedekt bent voor ziektekosten. Iedereen die (tijdelijk) in Nederland woont is verplicht om tenminste een basisverzekering te hebben. Hiermee wordt de meeste noodzakelijke zorg vergoed, zodat u in het geval van ziekte of een ongeval niet voor financiële verrassingen komt te staan. Er zijn vele zorgverzekeringen om uit te kiezen, maar HollandZorg heeft speciaal een zorgverzekering immigrant ontwikkeld.
 

Het gemak van HollandZorg

Bij HollandZorg begrijpen we dat werken en wonen in een ander land veel onzekerheden met zich meebrengt. Er moet veel geregeld worden en niet alles is vanzelfsprekend. Daarom willen we het afsluiten van een zorgverzekering zo eenvoudig mogelijk voor u maken. Ook bieden we de mogelijkheid om uw verzekering stop te zetten wanneer u het land verlaat en deze weer te activeren als u terug komt. Naast een basisverzekering biedt HollandZorg verschillende aanvullende verzekeringen. Deze kunt u afsluiten als u een vergoeding wilt kunnen ontvangen voor behandelingen die niet door de basisverzekering worden gedekt. Als u kinderen heeft die jonger zijn dan 18 jaar, dan zijn zij altijd gratis meeverzekerd.

EHIC pas

Wanneer u een zorgverzekering afsluit, dan is het gebruikelijk dat u een zorgpas krijgt. Hierop staan uw persoonlijke gegevens vermeld, en uw verzekeringsgegevens. Bij HollandZorg is uw zorgpas ook meteen uw EHIC pas. Hiermee heeft u bij verblijf in een land binnen Europa recht op noodzakelijke medische zorg. Per land is het wel verschillend welke vergoedingen u ontvangt. Op de website van de Europese commissie is hierover meer informatie te vinden. Wij helpen u natuurlijk graag bij het vinden van de juiste zorgverlener. Neem gerust contact op met HollandZorg, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

https://www.hollandzorg.com/nl