Zeven vette jaren
Image default
Financieel

Accountant in Barneveld

Neem eens contact op met Vacura Accountants & Adviseurs als u op zoek bent naar een accountant in Barneveld. Als accountant staan zij persoonlijk voor u klaar met een volledig pakket aan producten en diensten op het gebied van financiën, belastingen en HRM/Personeel.

Welke diensten biedt Vacura

Mocht u op zoek zijn naar een accountant in Barneveld denk dan eens aan Vacura. Want met hun brede financiële en specialistische kennis staan zij als accountant persoonlijk voor u klaar.

Vacura is meer is dan alleen een accountant wat wel blijkt uit de diensten die zij bieden:

  • Financieel: Een goed ingerichte en bijgewerkte administratie. Zodat er inzicht is in uw huidige financiële situatie en er gekeken kan worden naar de toekomst.

  • Belastingen: Vacura is op de hoogte van de voortdurende veranderende fiscale wet- en regelgeving die vaak complex en ingewikkeld is. 

  • HRM/Personeel: Het hebben van personeel brengt het nodige met zich mee. Ook hiervoor kunt u terecht bij Vacura.

Bij Vacura wordt gewerkt met dienstenpakketten. In elk pakket zitten natuurlijk de basiszaken zoals administratie, jaarrekening en de van toepassing zijnde aangiften opgenomen. Daarnaast zit in elk dienstenpakket de vertrouwd adviseur. Bij Vacura willen ze u namelijk graag bijstaan als adviseur. Door de cijfers voor u te laten leven en door vanuit uw perspectief naar uw bedrijf te kijken. Of om te sparren over de strategie van uw bedrijf. 

Uiteraard kunnen er specifieke werkzaamheden worden afgesproken buiten de dienstenpakketten om. Waar je ook voor kiest bij deze accountant die ook in Barneveld werkzaam is, de diensten en de prijs zijn altijd duidelijk.

Welke dienstenpakketten zijn er?

Zoals gezegd wordt bij Vacura gewerkt met dienstenpakketten. Deze pakketten hebben een vaste prijs zodat u precies weet waar u aan toe bent. Met een pakket kunt u onbeperkt contact met hun opnemen voor eenvoudig advies zonder dat direct de meter loopt! 

Voor MKB’ers heeft Vacura drie accountancy pakketten samengesteld. Voor ZZP’ers zijn er twee accountancy pakketten. Zo is er altijd een pakket op maat voor uw onderneming.

De derde optie is de dienstverlening op regiebasis voor als u geen interesse heeft in één van de genoemde pakketten. U betaalt dan geen vast bedrag per maand, de werkzaamheden vinden plaats op factuurbasis.