Zeven vette jaren
Image default
Financieel

MoneyTalks Community Review Madelon Vos

Bitcoin en Crypto zijn populair. Dat zie je aan het aantal cursussen en community’s die als paddenstoelen de grond uit schieten. Madelon Vos is 1 van de mensen die diep in de Bitcoin en Crypto zit. Met de MoneyTalks Community zet zij een volwassen en stevige community neer. 

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos kun je wel de Bitcoin persoonlijkheid van Nederland noemen. Geld voor je laten werken is haar met de paplepel ingegoten.

Haar vader zei tegen de jonge Madelon Vos: Als je geld verdient, moet je goed nadenken wat je met dat geld doet. 

Hiermee doelde hij erop; zorg ervoor dat jij je geld voor jou laat werken i.p.v. andersom.

Hier heeft zij zichzelf in meester gemaakt. 

Inmiddels heeft Madelon Vos verschillende cursussen gemaakt over Bitcoin en crypto traden. 

MoneyTalks Community Review

De MoneyTalks Community komt voor uit de vraag van haar grote achterban. Ze wilden een community. Die hebben ze gekregen. Dit MoneyTalks Community review neemt je mee de diepte in. 

Of kijk deze video review van de MoneyTalks Community

Wat is MoneyTalks Community?

De naam zegt het al: MoneyTalks Community. Het is een online community waar alle zaken over geld worden besproken. 

Denk aan Goud en Zilver, beleggen en investeren, bitcoin en altcoin. En natuurlijk Madelon’s favoriet en specialiteit: Technische Analyse. 

Wat kun je met de MoneyTalks Community?

MoneyTalks community is een centrale plaats voor financiële onderwerpen. Belangrijke berichten komen hier langs, keurig gesorteerd. Alleen relevante onderwerpen. Je kunt sparren met andere deelnemers van het forum. 

En je kunt discusseren over je eigen technische analyses en die van anderen. Zodat je zeker weet dat je goed zit. En dus eigenlijk, betere resultaten zult behalen. 

Is MoneyTalks Community de moeite waard?

In dit MoneyTalks Community review lees je alles over deze online-ontmoetingsplaats. Wouter omschrijft het hier uitgebreid. In het kort kan ik er wel over zeggen. De mensen zijn tevreden, en ze zien hun resultaten gestaag groeien. Allemaal leren ze ervan. En de berichten zijn positief. 

De community is nog jong. Het is in begin 2021 gestart. Maar MoneyTalks Community groeit hard. Het is 1 van de populairste platformen over Bitcoin, Crypto en geld in Nederland en België. 

 

 

 

http://geldenvrijheid.nl/Moneytalks-community-review