Zeven vette jaren
Image default
Dienstverlening

Uw bedrijfsmakelaar: betrouwbaar en (vast)goed gericht

Als u in de omgeving van Kampen op zoek bent naar een pand, dan kunt u veel zelf doen. U kunt bijvoorbeeld gewoon eens rond rijden om een gevoel te krijgen bij mogelijk geschikte locaties. Maar er komt een moment dat het verstandiger is om een makelaar in de arm te nemen. Voor de één is dat al zodra de zoektocht begint, voor de ander pas als er serieuze interesse is voor een bepaald object. Met een bedrijfsmakelaar is de kans dat u het pand dat u zoekt, ook daadwerkelijk vindt in ieder geval al een stuk groter.

 

De markt van de bedrijfsmakelaar

Zelfs als u in de omgeving woont, kent u de markt ter plekke lang niet zo goed als uw bedrijfsmakelaar aldaar. Natuurlijk: u kent bepaalde wijken en bedrijfsterreinen. Maar wat weet u van het huidige aanbod en de vraag? Wat is een normale prijs per vierkante meter en wat is een normaal huurbedrag per maand? U wilt voorkomen dat u teveel betaalt, maar ook niet een mooi pand op een geschikte locatie missen omdat u te weinig wilt bieden. Een bedrijfsmakelaar kost u wat provisie, maar bespaart u in veel gevallen veel geld. Mocht u immers te weinig bieden, dan komt u wellicht toch nog bij een te duur pand uit.

 

Bedrijfshuisvesting

Het maakt voor uw bedrijfsmakelaar niet uit of u een bedrijfspand zoekt voor productiewerk, een kantoor voor uw administratieve tak of grond voor uw agrarisch bedrijf. Hij heeft een pand, hij weet een pand of hij zoekt een pand of geschikt stuk grond. Wilt u juist uw bedrijfspand verkopen? Natuurlijk komt uw makelaar ook dan graag bij u langs. Hebt u alleen behoefte aan een taxatie? Ook dat neemt hij graag voor zijn rekening.

De bedrijfsmakelaar van VSO makelaars is actief in de volgende steden:

  • Almere

  • Apeldoorn

  • Barneveld

  • Dronten

  • Emmeloord

  • Kampen

  • Nunspeet